Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Şubat 2017 10:28

Meteoroloji gün verdi 'bitiyor' | İstanbul Ankara güncel hava durumu 15.02.2017

Meteoroloji hava durumu ile ilgili son değerlendirmesini yaptı. Hafta sonundan beri yer yer kar yağışı görülen İstanbul'da yarından sonra yağış kesiliyor. İşte il il hava durumu...

Meteoroloji gün verdi 'bitiyor' | İstanbul Ankara güncel hava durumu 15.02.2017
kar yağışı,istanbul hava durumu, ankara hava durumu,

Meteoroloji'den yapılan sondakika açıklaması şöyle; "Güneydoğu kesimlerde görülen kar yağışlarının, bu gece saatlerinden sonra etkisini arttırarak, yarın (Çarşamba) akşam saatlerine kadar Hakkari, Şırnak, Bitlis, Van'ın güneyi ile Siirt'in doğusunda kuvvetli ve yer yer yoğun (20 cm üzeri) olacağı tahmin ediliyor. Yer yer kuvvetli rüzgarla birlikte etkili olması beklenen kar yağışlarının oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Çarşamba günü Düzce , Karabük , Kastamonu'nun kuzeyi ile Zonguldak, Bartın ve Sinop'un iç ve yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı (20 cm üzeri) beklendiğinden meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır"

İSTANBUL'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU:

Meteoroloji gün verdi 'bitiyor' | İstanbul Ankara güncel hava durumu 15.02.2017

ANKARA'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU:

Meteoroloji gün verdi 'bitiyor' | İstanbul Ankara güncel hava durumu 15.02.2017

BOLU DAĞI'NDA KAR YAĞIŞI
 
TEM otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksaklık yaşanıyor. TEM otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu Dağı kesiminde dün başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, sabah saatlerinden itibaren etkisini arttırdı.

Kar yağışı, D-100 karayolunun Yumrukaya, Abant kavşağı, Bakacak, Karanlıkdere ve Seymenler ile TEM otoyolunun Yumrukaya, Abant kavşağı, Bolu Dağı tüneli ve viyadükler kesiminde sürücülere zor anlar yaşatıyor. Karayolları ekipleri, güzergahta karla mücadele çalışmasını sürdürüyor.

Etkili olan kar yağışına karşı sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyaran trafik ekipleri, sürücülerin araçlarında zincir, takoz ve çekme halatı bulundurmalarını istedi.

Öte yandan kar yağışı, Bolu kent merkezinde de aralıklarla devam ediyor.

Bolu Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, kar yağışının gün boyunca etkili olmasını beklediklerini, yağışın cuma gününe kadar aralıklarla süreceğini tahmin ettiklerini kaydetti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...