Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Kasım 2016 16:59

Meteoroloji uyardı: Sıcaklıklar 12 derece düşecek

Vatandaşlara çok kritik uyarı geldi.Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalacağının tahmin edildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, ani sıcaklık azalmasının neden olabileceği olumsuzluklarla oluşabilecek sağlık sorunlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.

Meteoroloji uyardı: Sıcaklıklar 12 derece düşecek
meteoroloji,hava durumu,marmara,kuzey ege,iç anadolu,

Meteoorloji'den yeni bir uyarı geldi. Sıcaklıkların pazar günü yurdun kuzeybatı kesimlerinde,  pazartesi gününden itibaren ise kuzey ve iç bölgelerde 5 ila 12 derece arasında  azalarak mevsim normallerinin altına düşeceği bildirildi. 
 Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, geçen hafta  sonundan bu yana genellikle güneybatılı rüzgarların etkisinde kalarak  yurdun büyük bir bölümünde yükselen ve mevsim normallerinin üzerinde seyreden  hava sıcaklıklarında yarın önemli bir değişiklik beklenmediği belirtildi.

PAZAR GÜNÜ ÖĞLEDEN SONRAYA DİKKAT

Sıcaklıkların pazar günü öğleden sonra rüzgarın kuzeyli yönlere  dönmesiyle yurdun kuzeybatı kesimlerinde, pazartesi gününden itibaren de Marmara,  Kuzey ve İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu  Anadolu'nun doğusunda olmak üzere kuzey ve iç bölgelerde 5 ila 12 derece arasında  azalacağı ve mevsim normallerinin altına düşeceği ifade edildi.Açıklamada, ani sıcaklık azalmasının neden olabileceği olumsuzluklar  sebebiyle oluşabilecek sağlık sorunlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması  istendi.

DÜNDE KAR UYARISI YAPILMIŞTI

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...