Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Haziran 2021 09:31

Meteoroloji'den 3 bölge için sağanak uyarısı

Meteoroloji'den gelen son hava tahminlerine göre, Türkiye'nin 3 bölgesinde kuvvetli sağanak etkili olacak. Hava sıcaklığı batı kesimlerde birkaç derece artarken, ülke genelinde mevsim normallerinde seyredecek.

Meteoroloji'den 3 bölge için sağanak uyarısı
yağmur,sağanak,hava durumu,meteoroloji,yağış,sıcaklık

Yaz mevsiminin ortalarına doğru gelinirken Türkiye yağışlı havanın etkisi altına girdi. Hafta başından bu yana batı bölgelerde etkili olan yağmur, perşembe günü de etkisini sürdürüyor. 

3 BÖLGE İÇİN SAĞANAK UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son hava tahmini raporuna göre; Türkiye'nin kuzey, iç ve batı kısımlarında hava parçalı bulutlu olacak. Marmara, Ege ve Karadeniz'de gök gürültülü sağanak görülecek. Yağışlar özellikle Marmara'nın tamamı, Ege'nin kuzey kısımları, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Karadeniz çevrelerinde etkisini gösterecek.

BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU

Marmara Bölgesi'nde Çanakkale'nin batı kısmı haricinde hava çok bulutlu seyredecek. Yağış sabah ve öğle saatlerinde gök gürültülü sağanak şeklinde geçecek. Gök gürültülü sağanağın etkili olacağı İstanbul'da sıcaklık 24 derece civarında.

İç Anadolu'da hava parçalı ve az bulutlu geçecek. Ankara'da sıcaklık 24 derece olacak. Ege Bölgesi'nde ise hava parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerde çok bulutlu hava hakim. Sabah saatlerinde Kütahya çevresinde etkili olacak yağış, öğleden sonra ise Manisa, Uşak ve Afyon çevrelerinde görülecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...