Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ağustos 2021 15:26

Karadeniz'de 5 il için sel ve heyelan uyarısı

Meteoroloji, Rize, Ordu, Giresun, Trabzon ile kuzey kesimleri başta olmak üzere Artvin çevrelerinde şiddetli yağış uyarısında bulundu. Rize ve Artvin'in kuzey kesimleri için ise sel ve heyelan uyarısı yapıldı. .

Karadeniz'de 5 il için sel ve heyelan uyarısı
meteoroloji,,hava durumu,,sel,,sağanak,,şiddetli yağış,,heyelan,

Son dakika haberi Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre bu akşam Rize'de, yarın (Cumartesi) ilk saatlerden itibaren Ordu, Giresun, Trabzon ile kuzey kesimleri başta olmak üzere Artvin çevrelerinde yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli yağış bekleniyor. Rize ve Artvin için sel ve heyelan uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'müz tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden itibaren, Rize'de yarın (Cumartesi) ilk saatlerden itibaren Ordu, Giresun, Trabzon ile kuzey kesimleri başta olmak üzere Artvin çevrelerinde yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2), Rize ile Artvin'in kuzey kesimlerinde yer yer aşırı (100 kg üzeri) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...