Tgrt Haber
15 Haziran 2019 09:05

Meteoroloji'den 9 il için kuvvetli yağış uyarısı

Bolu, Düzce, Sakarya, Kocaeli ve Bilecik çevrelerinde akşam saatlerine kadar kuvvetli yağış bekleniyor. Öte yandan Tokat, Ordu, Giresun ve Trabzon çevreleri için de kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji'den 9 il için kuvvetli yağış uyarısı
meteoroloji

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan duyuruya göre, Bolu, Düzce,  Sakarya, Kocaeli ve Bilecik çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök  gürültülü sağanak öngörülüyor.

Akşam saatlerine kadar sürmesi beklenen yağışlar nedeniyle meydana  gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu  yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli  olunması gerekiyor.

BİR UYARI DA O İLLERE YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün duyurusuna göre, Tokat'ın doğusu, Ordu,  Giresun ve Trabzon'un iç kesimlerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak  bekleniyor.

Akşam saatlerine kadar sürmesi öngörülen yağışlar nedeniyle meydana  gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel  dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...