Tgrt Haber
13 Mart 2019 11:47

Meteoroloji'den Antalya ve Muğla'ya sel ve hortum uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Muğla ve Antalya için ciddi uyarılarda bulundu. Sağanak yağışın yanı sıra sel ve yıldırım uyarısı yapan Meteoroloji, bölgede yeniden hortum görülebileceğini de vurguladı.

Meteoroloji'den Antalya ve Muğla'ya sel ve hortum uyarısı
sel,,hortum,

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz haftalarda Antalya'da çıkan ve büyük kayıpların yaşandığı hortum felaketi için yeniden uyarı yaptı.

ANTALYA VE MUĞLA'YA UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Bugün öğle saatlerine kadar Muğla'nın doğu ilçelerinde (Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Seydikemer, Fethiye), öğle saatlerinde ise Antalya'nın batı ilçelerinde (Kaş, Kumluca, Finike, Demre) görülecek gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden, meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, hortum riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." ifadelerine yer verildi.

Başlama-Bitiş Zamanı

13.03.2019 10:35

13.03.2019 16:30

Oluşması Muhtemel Riskler

Ani Sel - Su Baskını - Yıldırım - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi - Çatı Uçması - Ulaşımda Aksamalar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...