Tgrt Haber
22 Kasım 2021 14:13

İstanbullular yarına dikkat! Meteoroloji saat vererek uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü “sarı” kod uyarısı vererek İstanbul’da yarın kuvvetli yağışın etkili olacağını duyurdu.

İstanbullular yarına dikkat! Meteoroloji saat vererek uyardı
meteoroloji,hava durumu,istanbul

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yarın sabah saatlerinden itibaren başlayıp çarşamba günü sabaha kadar devam edeceğini bildirerek İstanbul için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. 

‘Sarı’ kodlu uyarının yanında sel, su baskını ve kuvvetli rüzgara karşı da dikkatli olunması gerektiği belirtilen açıklamada "Sağanak yağışların, kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir" denildi.

İstanbullular yarına dikkat! Meteoroloji saat vererek uyardı

MARMARA İÇİN DE UYARI VERİLDİ

Marmara Bölgesi geneli için de meteoroloji yarın kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Marmara bölge genelinde yarın sabah saatlerinden itibaren beklenen sağanak yağışların Çarşamba günü sabahına kadar devam edeceği kaydedildi.
Yağışın İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik’te kuvvetli olacağı tahmin edildiği kaydedilen uyarıda; sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...