Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Kasım 2014 18:00

Meteoroloji'den kar yağışı, don ve fırtına uyarısı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarı üstüne uyarılarda bulundu. Yurt genelini etkisi altına alan soğuk hava kara dönüşecek kar ve zirai dona dikkat!

Meteoroloji'den kar yağışı, don ve fırtına uyarısı geldi
meteoroloji, kar, fırtına, Trakya, İç Ege, İç Anadolu, Batı Akdeniz, hava durumu,

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Trakya, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Akdeniz için don uyarısı yapıldı. Açıklamada, "Soğuk havanın ülkemiz genelinde etkisini sürdürmeye devam etmesi beklendiğinden, önümüzdeki iki gün boyunca Trakya, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde (Isparta, Burdur ve Antalya'nın Korkuteli Elmalı ilçeleri) hafif, yüksek kesimlerinde orta kuvvette zirai don olayı görüleceğinden halen üretim faaliyetini sürdüren üreticilerimizin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi. Öte yandan Niğde, Kayseri ve Adana'nın iç kesimlerinin yükseklerinde kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun güneyinde iç kesimlerde görülen kuvvetli kar yağışlarının; bugün öğle saatlerinden itibaren yarın sabah saatlerine kadar Niğde ile Kayseri'nin güneyi ve Adana'nın kuzey kesimlerinin yükseklerinde (başta Pozantı, Aladağ) kuvvetli olmasının beklendiğini, özellikle Toroslar mevkiinde başta ulaşım olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...