Tgrt Haber
03 Haziran 2015 11:35

Meteoroloji'den kritik uyarı

Meteoroloji uyardı Güneydoğu Anadolu Bölgesi genelinde toz taşınımı bekleniyor.

Meteoroloji'den kritik uyarı
meteoorloji,güneydoğu anadolu bölgesi,Bilecik, Ankara, Eskişehir, Bolu, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin büyük bölümünde aralıklarla görülecek sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların; Bilecik, Ankara, Eskişehir, Bolu, Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi genelinde toz taşınımı bekleniyor. Bu sabah saatlerinde İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis görülecek

Hava sıcaklığı, iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetlice esecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...