Tgrt Haber
20 Haziran 2019 00:27

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı

Aksaray ve Kırşehir ile Konya'nın kuzey, Ankara'nın güney ve Eskişehir'in doğu ilçelerinde, aralıklı ve yerel olmak üzere kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı
meteoroloji,,sağanak yağış,,son dakika,

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, bu gece  saatlerinde Aksaray ve Kırşehir ile Konya'nın kuzey, Ankara'nın güney ve  Eskişehir'in doğu ilçelerinde aralıklı ve yerel olmak üzere kuvvetli gök gürültülü sağanak görüleceği tahmin ediliyor.

Öte yandan Samsun'da da bu gece saatlerinden sonra başlaması beklenen  gök gürültülü sağanağın, yarın akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel olarak  kuvvetli olacağı öngörülüyor.

Vatandaşların, kuvvetli yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek sel, su  baskını, yıldırım, yerel dolu, rüzgar ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara  karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...