Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ekim 2014 08:37

Meteoroloji'den şiddetli yağış uyarısı! Bu illerde yaşayanlar dikkat

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, Adana, Hatay, Osmaniye, Kilis ve Gaziantep'te kuvvetli ve gök gürültülü sağanak beklendiğini bildirdi.

Meteoroloji'den şiddetli yağış uyarısı! Bu illerde yaşayanlar dikkat
hava durumu, meteoroloji, meteoroloji hava durumu, sağanak yağış, sağanak yağmur var mı, yağış var mı, yağmur,

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, Adana, Hatay, Osmaniye, Kilis ve Gaziantep'te kuvvetli ve gök gürültülü sağanak beklendiğini bildirdi. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, uydu görüntülerinden alınan veriler ve son meteorolojik değerlendirmelere göre Adana'nın doğusunda, Hatay, Osmaniye, Kilis ve Gaziantep'in batısında devam eden gök gürültülü ve sağanak yağışların yer yer kuvvetli olmasının beklendiği belirtildi. Kuvvetli yağış ile rüzgarın da kuvvetli esmesi bekleniyor. Açıklamada, yetkililerin ve vatandaşların ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar ve hortum gibi risklere karşı dikkatli ve tedbirli olması istendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...