Tgrt Haber
09 Haziran 2017 10:26

Meteoroloji'den uyarı geldi! Bugün ve yarına dikkat

Meteoroloji'den gelen son bilgilere göre İstanbul'da dün akşamdan bu yana etkili olan sağanak yağış, bugün de gün boyu etkisini sürdürecek. Öte yandan AKOM'dan da istanbullulara yağış uyarısı yapıldı. Ankara da ise sabah saatlerinde başlayan şiddetli gök gürültüsü, yağışı da beraberinde getirecek.

Meteoroloji'den uyarı geldi! Bugün ve yarına dikkat
istanbul hava durumu,ankara hava durumu,son dakika,son dakika haberleri,

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, yarın da İstanbul ve Ankara dahil pek çok ilde yağışlı geçecek, güneş yüzünü ise pazar gününden itibaren gösterecek...

'TEDBİRLİ OLUN'

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın güneyi ve Trakya için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Dün yapılan açıklamada, "Bugün akşam saatlerinden sonra Marmara'nın doğusunda etkisini arttırması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (cuma) öğle saatlerine kadar, İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bursa ve Bilecik çevrelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden su baskını, sel, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yaşanacağından kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denilmişti.

AKOM'DAN İSTANBULLULARA UYARI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nden de (AKOM), uyarı geldi. AKOM'dan yapılan açıklamada, "Bugün çok bulutlu, bölge genelinin gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sıcaklıklar 3 ila 5 derece azalacak" denildi.
Meteoroloji'den uyarı geldi! Bugün ve yarına dikkat

 
24 İL DİKKAT

Öte yandan bugün için gök gürültülü sağanak yağış için uyarı verilen 24 il şöyle: İstanbul, Ankara, İzmir, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Manisa, Aydın, Muğla, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Düzce, Bolu, Karabük.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...