Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Haziran 2014 17:51

Metin Feyzioğlu hakkında bomba iddia

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile eşi Avukat Birgül Feyzioğlu sessiz sedasız boşandı iddiası.

Metin Feyzioğlu hakkında bomba iddia
metin feyzioğlu,Türkiye Barolar Birliği Başkanı,boşanma,iddia,

23 yıllık evli çift evliliklerini tek celsede sonlandırırken mahkeme çocuklarının velayetini anne Birgül Feyzioğlu'na verdi. İddiaya göre, TBB (Türkiye Barolar Birliği) Başkanı Metin Feyzioğlu ile eşi Birgül Feyzioğlu, Ankara 10. Aile Mahkemesi'nde görülen davada tek celsede boşandı. 23 yıllık evliliklerinden 2 kız çocuğu bulunan çiftin 16 yaşında olan küçük kızlarının velayetini ise mahkeme Birgül Feyzioğlu'na verdi.  
Röportajında eşini anlatmıştı
Metin Feyzioğlu, Şubat ayında Hürriyet Gazetesi'nden Ayşe Arman'a verdiği ropörtajında eşini anlatmıştı
Kaç yıldır evlisiniz?
-23 oldu. Eşimle avukatlık büromuz var, ortağız. Biz Birgül'le birlikte büyüdük. Ama geldiğimiz noktada, birbirimizin apayrı bireyler olduğunu da unutmadan. Oysa, çocukluklarını birlikte geçiren çiftler, birbirleri üzerinde hak iddia ederler, birbirlerini sahiplenirler. Türkiye'de evliliklerin çoğunda böyle bir sorun var. Karısının, kocasının sahibi hissediyor kendini. Bu da bireyin kişiliğini yok eden bir şey.

  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...