Tgrt Haber
14 Şubat 2015 15:43

Metin Feyzioğlu'na Özgecan tepkisi

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun Mersin'de canice öldürülen Özgecan Aslan ile ilgili tweeti büyük tepki çekti.

Metin Feyzioğlu'na Özgecan tepkisi
metin fevzioğlu, Münevver Karabulut, özgecan aslan, Türkiye Barolar Birliği Başkanı, Tweet

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Mersin'de canice öldürülüp yalılan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan ile ilgili attığı tweet ile büyük tepki çekti.
Twitter hesabından "İçimiz yanıyor. Canımız evladımız... Bu vahşetin hesabı elbette sorulacaktır. #ÖzgecanAslan" mesajını paynlaşan Feyzioğlu'na takipçileri Münevver Karabulut cinayeti ve canına kıyan katili Cem Garipoğlu'nu hatırlattı. Feyzioğlu, Türkiye kamuoyunu uzunca süre meşgul eden Münevver Karabulut cinayetinde Garipoğlu ailesinin avukatlığını yapan isimdi. Cem Garipoğlu'nu günlerce saklayan babası Nida Garipoğlu'nun cinayet davasında avukatlığını yapan Feyzioğlu kamuoyundan gelen tepkileri de dikkate almamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...