Tgrt Haber
22 Şubat 2015 22:15

Metiner'den o eleştiriler için sert sözler

AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Şah Fırat operasyonunu eleştirenlerin Türkiye düşmanlığı yaptıklarını iddia etti.

Metiner'den o eleştiriler için sert sözler
mehmet metiner, ak parti, şah fırat,

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Şah Fırat operasyonuna karşı çıkanları eleştirdi. Toprak kaybı iddiasını bulunanların, tarih bilgisine bakılması gerektiğini söyleyen Teminer, "Operasyondan gurur duyacaklarına rahatsız oluyorlar" diye konuştu. Mehmet Metiner, 24 TV canlı yayınına telefonla bağlandı. Metiner, Şah Fırat operasyonu sonucu Süleyman Şah Türbesi'nin yerinin değiştirilmesi hakkında konuştu. Metiner, operasyonu Türkiye'nin toprak kaybettiği şeklinde yansıtmaya çalışan CHP'lileri ve paralel medyayı sert bir şekilde eleştirdi.

''GURUR DUYACAKLARINA RAHATSIZ OLUYORLAR''
Türkiye'nin toprak kaybettiğini söyleyenlerin tarih bilgisine bakmak gerektiğini kaydeden Metiner, "Türkiye'yi birileri bir takım provokasyonlarla savaş ortamına çekmek istiyordu. Biz derin bir sağduyu ile operasyon yapıyoruz, oradaki hakimiyat hakkımızı tekrar koruyoruz, Türkiye'yi o bataklığın dışına çıkarıyoruz, Türkiye üzerine plan yapanların oyunununu bozuyoruz, muhalefetimiz bundan gurur duyucağına rahatsız oluyorlar" diye konuştu.

''TÜRKİYE DÜŞMANLIĞI YAPIYORLAR''
Paralel medyanın AK Parti'ye muhalefet edeceğim derken Türkiye düşmanlığı yaptığını söyleyen Metiner, "IŞİD gelseydi Süleyman Şah Türbesi'ne saldırsaydı ne olurdu? O zaman da hesap soracaklardı. Niye Türk ordusunun saldırmayacağı sorgulanacaktı. Böyle bir durum olsaydı bundan kim kazanç sağlardı?" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...