Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Aralık 2018 19:23

Metro istasyonunda intihar etti

Ataköy-Bahçelievler Metro istasyonları arasında iddiaya göre bir şahıs intihar etti. Yenikapı-Bahçelievler ve Ataköy-Havalimanı arasında metro seferleri durdu.

Metro istasyonunda intihar etti
metro,intihar,istanbul,atatürk havalimanı,yenikapı,bahçelievler,ataköy

İstanbul'da Ataköy-Bahçelievler Metro istasyonları arasında bir şahıs intihar etti. Henüz kimliği belirlenemeyen bir erkek şahsın intiharının ardından metro seferlerinin Yenikapı-Bahçelievler ve Ataköy-Havalimanı arasında yapılabildiği öğrenildi.

METRO İSTANBUL'DAN AÇIKLAMA
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Yenikapı-Havalimanı Hattı Ataköy-Bahçelievler İstasyonları arasında yaşanan bir intihar sebebiyle, seferler Yenikapı-Bahçelievler ve Ataköy-Havalimanı arasında yapılmaktadır. Yaşanan bir intihar olayı sebebiyle Yenikapı-Havalimanı Hattı Ataköy-Bahçelievler İstasyonları arasında sefer yapılamamaktadır. Seferler Yenikapı-Bahçelievler ve Ataköy-Havalimanı arasında yapılmaktadır. Yolcularımız Ataköy- Bahçelievler arasında Metrobüse yönlendirilmektedir. Seferlerimiz Yenikapı-Kirazlı arasında sorunsuz devam etmektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...