Tgrt Haber
07 Temmuz 2022 11:08 - Güncelleme : 07 Temmuz 2022 11:27

Metrobüste taciz rezaleti! Fark edilince 'Tamam sileceğim' dedi

İstanbul'da metrobüste bir kadının fotoğraflarını çektiği iddia edilen kişi, fark edilince yakayı ele verdi. Metrobüsteki birçok kişinin tepkisiyle karşılaşan tacizci “Tamam, sileceğim” diyerek kendini savundu. Yaşanan o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Metrobüste taciz rezaleti! Fark edilince 'Tamam sileceğim' dedi
İstanbul,Metrobüs,Taciz

İstanbul'da Beylikdüzü-Avcılar istikametinde ilerleyen metrobüste meydana gelen olayda, bir adam Avcılar Cihangir Mahallesi durağına geldiği sırada yanında oturan kadının gizlice resmini çekmeye başladı.

TACİZE UĞRAYAN KADIN, ADAMIN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Bu durumu farkeden bir başka yolcu, adama tepki göstererek bağırmaya başladı. Fotoğrafı çekilen kadının, adamın üzerine yürümesiyle bir anda metrobüs karıştı.

DİĞER YOLCULARDA OLAYA DAHİL OLDU

Diğer yolcularda olaya dahil olarak şüpheliye tepki gösterdiler. Olaya maruz kalan kadının, “Milletin bacaklarını çekmeye utanmıyor musun? demesine ise, şüphelinin “tamam sileceğim” demesi pes dedirtti.

İhbar üzerine olay yerine gece bekçileri gelerek şüpheliyi gözaltına aldılar. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...