Tgrt Haber
25 Kasım 2021 08:15

Metroda kadın yolcuya bıçak çekip küfretmişti: Zorba yakalandı

Son dakika haberi: İstanbul'da Kadıköy metrosunda kadın yolcuya bıçak çeken saldırgan yakalandı.

Metroda kadın yolcuya bıçak çekip küfretmişti: Zorba yakalandı
istanbul,kadıköy metro

İstanbul’da Kadıköy-Tavşantepe metrosunda kadın yolcuya bıçak çeken saldırgan yakalandı.

Olay Kadıköy-Tavşantepe metrosunda akşam saatlerinde yaşandı. Bir kadın ile erkek arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma çıktı. Erkek elindeki bıçakla kadın yolcuya saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi. Şüpheli E.Y., İstanbul'da yakalandı. E.Y.'nin 20 adet suç kaydı olduğu anlaşıldı.

20 ADET SUÇ KAYDI

E.Y.'nin kullanmak için uyuşturucu madde bulundurma, uyuşturucu madde ticareti, kasten yaralama, tehdit hakaret, kişi hürriyetinden yoksun kılma, mala zarar verme suçlarından toplamda 20 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

METRODAKİ BIÇAKLI ZORBA BÖYLE YAKALANDI

Emniyet çalışmalar sonucu görüntülerdeki şahsın E.Y.(32) olduğu tespit edildiğini, metroda kadın yolcuya bıçak çeken şahsın yakalandığını duyurdu.  Bıçaklı zorbanın yakalandığı görüntüler de paylaşıldı. 

KORKI DOLU ANLAR KAMERADA

Yaşanan olay kameralara saniye saniye yansırken diğer yolcuların sessizliği dikkat çekti. Çevredeki vatandaşların korkulu gözler ile izlediği olay başka bir yolcunun cep telefonuna saniye saniye yansımıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...