Tgrt Haber
31 May 2022 09:08 - Güncelleme : 31 May 2022 17:11

Korsan taksi tuttular, parayı ödemeden kaçmak istediler: Ortalığın savaş alanına döndüğü kavga kamerada

İstanbul Esenyurt’ta yabancı uyruklu iki kişi, bindikleri korsan taksinin ücretini ödemek istemeyince arbede çıktı. Çevredeki esnaf kavgaya karışması üzerine ortalık savaş alanına döndü. Yaşanan olay kameralara saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İstanbul,Kavga,Esnaf

İstanbul Esenyurt’ta gerçekleşen olayda, korsan taksi kullanarak şehir dışından İstanbul’a seyahat eden yabancı uyruklu iki kişi, şoföre para vermeden araçtan inip kaçmak istedi.

Sürücü ile şahısların arasında çıkan kısa süreli kovalamacanın ardından taraflar arasında arbede çıktı. Tartışmayı gören çevredeki esnaf, ellerine aldıkları bıçak, sopa ve şiş gibi aletlerle olaya müdahale etmeye çalıştı.

CADDE ADETA SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Tartışma kısa sürede büyürken, cadde adeta savaş alanına döndü. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavga, tarafların dağılmasının ardından sonlanırken ölü ya da yaralı olmadığı belirtildi. Yaşanan o anlar çevredeki işyerinin güvenlik kamerası ve bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

CANIMIZI SOKAKTA BULMADIK

Yaşanan kavga ile ilgili konuşan esnaf Doğan Dalkılıç, “Bildiğim kadarıyla kavga, korsan taksi olayından çıkmış. Yolcular ücret ödememişler ve kaçmışlar. Çok kalabalıktı, ellerinde silah, bıçak gibi aletler vardı. Biz silahı görünce geri çekildik. Canımızı sokakta bulmadık. Ellerinde şiş, döner bıçağı vardı. Daha ne olsun?” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...