Tgrt Haber
07 Temmuz 2021 17:52

Meyve suyu tesisinde mide bulandıran görüntü: Ayakkabıları ile vişneleri ezdi

Afyonkarahisar’da bir meyve suyu tesisi ürün alım merkezinde mide bulandırıcı görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Görüntülerden sonra Tarım ve Orman Müdürlüğü harekete geçti, işletmeye gerekli cezaların uygulanacağı belirtildi.

Meyve suyu tesisinde mide bulandıran görüntü: Ayakkabıları ile vişneleri ezdi
Afyonkarahisar,Meyve suyu,Ayakkabı,Fabrika,Tarım ve Orman Bakanlığı

Afyonkarahisar'da sosyal medyanın gündemine düşen ve çok fazla tepki alan bir olay yaşandı. Meyve toplama merkezinde bir çalışanın meyve suyu yapmak için toplanan vişnelerin üstünde ayakkabıları ile gezidiği görüntüler tepki çekti. Görüntülerde Deniz ve Mehmet isimli işçilerin görüntüler çektiği ve sosyal medyada paylaştığı görüntüleri, insan sağlığını tehlikeye attıklarının farkında olmalarına rağmen gülmeleri dikkat çekti

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI HAREKETE GEÇTİ

Mide bulandırıcı görüntülerde toplanan meyvelerin ise Türkiye'nin ünlü meyve suyu fabrikalarına gönderildikleri öne sürüldü. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri harekete geçerken, işletmeye gerekli cezai yaptırımların uygulanacağı öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...