Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ağustos 2015 06:34

Mezar kazarken yıldırım düştü: 4 yaralı

Denizli'nin Kale ilçesinde hayatını kaybeden bir vatandaş için mezar kazan 2'si belediye işçisi 4 kişi, yıldırım düşmesi sonucu yaralandı.

Mezar kazarken yıldırım düştü: 4 yaralı
yıldırım

Alınan bilgiye göre, Kayabaşı Mahallesi'nde, belediye işçileri Ayhan Aday ve Adil Ortaç ile Erdal Nazalı ve Mevlüt Öksüz, hayatını kaybeden Şahide Nazalı'nın defin işlemleri için mezar kazarken yıldırım düştü. Aday, Ortaç, Nazalı ve Öksüz, düşen yıldırım nedeniyle yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıları Kale Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralılar buradaki müdahalenin ardından Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. 
Kale ilçesi Kayabaşı Mahallesi Muhtarı İbrahim Çıldır, gazetecilere yaptığı açıklamada, mahallede çok sayıda GSM vericisinin bulunması nedeniyle sürekli yıldırım düştüğünü savunarak, önlem alınmasını istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...