Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Eylül 2014 10:44

Mezardaki inanılmaz olayın sırrı çözülemiyor

Anne ile kızın birbirinden ayrı yapılan mezarları, her seferinde bir araya geliyor.

Mezardaki inanılmaz olayın sırrı çözülemiyor
Yenice, Çanakkale, Çanakkale Haberleri,

Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Seyvan ve Çakıroba Köyleri arasında bulunan 'Issız Cuma' cami mezarlığında yaşanan sır dolu olaylar, duyanları şaşkına çeviriyor. Mezarlığa defnedilen bir anne ve bebeğinin birbirinden ayrı yapılan mezarları, her seferinde yeniden birleşti. 3 yaşındaki kızını toprağa veren anne ise 47 yıl sonra mezarı açtığında şok eden bir olayla karşılaştı.
Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Seyvan ve Çakıroba köyleri arasında, 1335 yılında yapıldığı tahmin edilen camiye, etrafta başka yapı olmadığı için 'Issız' adı verildi. Eskiden sadece Cuma namazlarının kılındığı caminin adı, daha sonraları 'Issız Cuma' oldu. Issız Cuma bölgesinde bulunan ve en eski tarihli mezar taşına göre yaklaşık 680 yıllık olduğu sanılan mezarlık ise Seyvan köyü tarafından kullanılıyor. Ancak mezarlıkta yaşanan esrarengiz olaylar, duyanları hayrete düşürüyor. Üstelik olayları, birebir tanık olanlar anlatıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...