Tgrt Haber
18 May 2021 11:03

MHP lideri Devlet Bahçeli seçim tarihini işaret etti

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, erken seçim tartışmalarının sürdüğü dönemde seçim için tarih verdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli seçim tarihini işaret etti
devlet bahçeli,mhp,seçim,tarih

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

"ZİLLET'İN YENİ ORTAĞI KOVİD-19"

CHP-İYİ Parti ittifakının korona virüs salgınındaki politikalar yüzünden devleti eleştirmesine tepki gsöteren Devlet Bahçeli, "Zillet ittifakı yeni ortak gördüğü bulaşıcı hastalıktan nemalanma sırasına girecek kadar basiretini kaybetmiştir" dedi.

ERKEN SEÇİME KAPILARI KAPATTI

Siyasette erken seçim tartışmalarının sürdüğü dönemde dikkat çeken bir çıkış yapan Bahçeli, "Milletimiz 2023 Haziran ayında bozgunuları bozuk para gibi harcayacaktır" diyerek erken seçime kapıları kapattı.

SEDAT PEKER TARTIŞMASINDA TOPA GİRDİ

Son günlerde yayınladığı videolarla gündeme gelen Sedat Peker'in açıklamalarını da gündeme alan MHP lideri, Cumhur İttifakı'nın üçüncü ortağının 'mafya' olduğunu iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şu sözlerle yüklendi:

"CHP Genel Başkanı, bize kalırsa önce kendine bakmalı, irtibatlarını gözden geçirmelidir. Terör örgütüyle ittifak kuran bir partinin, mafyadan dertlenmesi yüzsüzlüktür. Biz mafyayı tanımayız, mafyayı takmayız, mafyadan da anlamayız. Cumhur İttifakı, cumhurla birliktedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...