Tgrt Haber
09 May 2022 09:55 - Güncelleme : 09 May 2022 12:47

Mide bulandıran manzara: Kilolarca et sofralara gelmeden önce sağlıksız koşullarda taşındı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde trafikte mide bulandıran görüntüler ortaya çıktı. Sofralara girecek kilolarca et, bir kamyonetin kasasında sağlıksız bir şekilde taşındı. Skandal manzara bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Başkentin göbeğinde skandal görüntüler kameralara yansıdı. Ankara'nın Polatlı ilçesinde trafikte seyir halindeki bir kamyonetin kasasında hiçbir önlem alınmadan taşınan etler, görenleri şaşkına çevirdi.

ÖZEL ÖNLEM GEREKİRKEN TEDBİRSİZ TAŞINDI

Eti Caddesi yaşanan olayda trafikte üzerinde kilolarca et ile giden bir kamyoneti gören vatandaşlar olayı görüntüledi. Özel alınan önlemlerle taşınması gereken etler, kamyonetin üzerinde hiç bir önlem alınmadan taşındığı görüntülendi.

Vatandaşlar bu akıl almaz taşımacılığı cep telefonları ile görüntüledi.

SÜRÜCÜYE CEZA

Öte yandan skandal görüntülerin ardından Emniyet ve Tarım İlçe Müdürlüğü harekete geçti. Kilolarca eti kamyonet kasasında hiçbir önlem almadan taşıyan sürücüye trafik ve hijyen yönünden işlem yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...