Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Haziran 2014 14:25

Midesinden çıkan kitle görenleri şaşırttı

İzmir'de karın ağrısı şikayetiyle gelen 45 yaşındaki Dilek Bozoğlan'ın midesinden 5 kilo ağırlığında 28 santimetre uzunluğunda bir kitle çıkarıldı.

Midesinden çıkan kitle görenleri şaşırttı
izmir, karın ağrısı, dilek bozoğlan, mide kitle,

Özel Medifema Hastanesi'ne karın ağrısı şikayetiyle gelen Dilek Bozoğlan rahatsızlığının ne olduğuna dair tespit çalışması yapıldı. Filmi çekilen ve ultrason yapılan Bozoğlan'ın rahatsızlığının midesindeki devasa kitleden kaynaklandığı anlaşıldı. İlk yapılan ölçümlerde yaklaşık 28 santimetre olarak görülen kitlenin alınması için ameliyathane hazır hale getirildi. Genel Cerrah Dr. Ömer Gündoğan ve ekibinin yaklaşık 1 saatlik çabaları sonucunda, Dilek Bozoğlan'ın midesinde bulunan, 28 santimetre boyunda ve 5 kilo ağırlığındaki kitle çıkarıldı. Operasyonun ardından bir açıklama yapan Dr. Ömer Gündoğan, hastanın sağlık durumunun iyi olduğunu ve gözlem altına alındığını belirtti.
Midesinden çıkan kitle görenleri şaşırttı
UZUN YILLAR KİTLE İLE YAŞADI
Mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gelen ve karnında 28 santimetre uzunluğunda bir kitle olduğunu öğrenen Dilek Bozoğlan, “Uzun yıllar bu kitle ile yaşamışım haberim yok. Karnımda çıkan kitleyi gördüğümde şaşkınlık yaşadım. 28 santim ve 5 kilo ağırlığında olduğunu öğrenince kendi kendime bununla bu kadar nasıl yaşadım diye sordum. Ama doktorum ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Beni o parçadan kurtardılar ve normal insanlar gibi yaşamama sebep oldular. Tekrardan hastanemiz ve başarılı ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
KENDİ ETRAFINDA DÖNEN KİTLE
Operasyonu gerçekleştiren Özel Medifema Hastanesi Genel Cerrahı Dr. Ömer Gündoğan, “Hastamız bize midesinde bulunan bir şiddetli ağrı ile başvurdu. İlk yaptığımız tetkikler sonrasında ultrason ve tomografi aldık. Sonuçlar bizim içinde şaşırtıcı oldu. Hastamızın bağırsak duvarlarından kaynaklı midesine yerleşmiş ve kendi etrafında sürekli dönen bir kitle olduğunu gördük. Hemen ekibimle birlikte başarılı bir ameliyat sonrasında 28 santimetre uzunluğunda 5 kilogram ağırlığında kitleyi alarak hastamızı tekrar sağlığına kavuşturduk” diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...