Tgrt Haber
30 Aralık 2018 16:03

Milli Piyango Amorti Ne Kadar Kazandırdı! Teselli ikramiyesi ne kadar? Milli piyango Çekilişi AMORTİ SORGULA

Milli piyango 2019 Yılbaşı büyük ikramiye çekilişine artık çok kısa bir süre kaldı. Milli Piyango Bileti alanlar amorti ve teselli ikramiyesi ne kadar araştırılmaya devam ediyor. Amorti ve teselli ikramiyesi nedir ne kadardır? Milli Piyango kazandıran numaralar hangileri? İşte Milli Piyango amorti sorgulama ekranı...

Milli Piyango Amorti Ne Kadar Kazandırdı! Teselli ikramiyesi ne kadar? Milli piyango Çekilişi AMORTİ SORGULA
milli piyango sorgula

Milli piyango 2019 Yılbaşı büyük ikramiye çekilişine artık çok kısa bir süre kaldı. Milli Piyango Bileti alanlar amorti ve teselli ikramiyesi ne kadar araştırılmaya devam ediyor. Amorti ve teselli ikramiyesi nedir ne kadardır? Milli Piyango kazandıran numaralar hangileri? İşte Milli Piyango amorti sorgulama ekranı... 2019 Amorti ve teselli ne kadar? 2019 Yılbaşı Özel Çekilişinde Amorti ne Kadar olacak? AMORTİ sonuçları sorgulama ekranı. Milyonlarca vatandaş milli piyango yılbaşı özel çekilişine kilitlemiş durumda. Milli Piyango bileti alan vatandaşlar büyük ikramiyeyi kazanamazsa umudunu amorti ve teselli ikramiyesinde arayacak. Haberimizde geçtiğimiz çekilişin kazanan numaraları yer almakta. Ayrıca Milli Piyango yılbaşı çekilişi sorgulanacak ekran da burada. İşte detaylar...

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI TIKLA / ÖĞREN

AMORTİ NEDİR, NE KADAR?

Milli Piyangonun yılbaşı çekilişinde dağıtılacak olan toplam ikramiye tutarı 390 milyon 910 bin lira. Biletlerine hiçbir şey isabet etmeyen vatandaşlar ise en azından amorti ile teselli arayacak. Amorti piyangoda bilet değeri anlamı taşır. Satın almış olduğunuz piyango biletinize amorti çıktığı takdirde bilete ödediğiniz parayı geri alabilirsiniz. Bu sene tam bilet alanlar 70 TL, yarım bilet alanlar 35 TL, çeyrek bilet alanlar ise 17,5 TL amorti almaya hak kazanacaklar. Amorti için Milli Piyango İdaresi tarafından çekilişle 2 adet rakam belirlenir. Biletinin son numarası bu iki rakamdan biri olan talih adayları, biletlerine verdikleri kadar ücreti geri almaya hak kazanır.

Milli Piyango Amorti Ne Kadar Kazandırdı! Teselli ikramiyesi ne kadar? Milli piyango Çekilişi AMORTİ SORGULA

TESELLİ İKRAMİYESİ NEDİR?

Teselli ikramiyesi ise, Milli Piyango biletinin çekilişinde en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının, her hanesindeki rakama göre bir farklılık gösteren ikramiyedir. Yani büyük ikramiyeyi tek rakam ile kaçırdıysanız teselli ikramiyesi almaya hak kazanırsınız.

Milli Piyango Amorti Ne Kadar Kazandırdı! Teselli ikramiyesi ne kadar? Milli piyango Çekilişi AMORTİ SORGULA

2018 ÇEKİLİŞİ KAZANAN RAKAMLAR

500 BİN LİRA İKRAMİYE KAZANAN BİLET

500 bin liralık ikramiye İstanbul(3), Antalya’dan biletlerini satın alan vatandaşımızın oldu.

4136086

1 MİLYON LİRA İKRAMİYE KAZANAN BİLET

Çeyrek bilete isabet eden 1 milyonluk ikramiye İstanbul(2), Gaziantep, Ankara’dan biletlerini satın alan vatandaşlarımızın oldu.

8757022

Milli Piyango Amorti Ne Kadar Kazandırdı! Teselli ikramiyesi ne kadar? Milli piyango Çekilişi AMORTİ SORGULA

2 MİLYON LİRA İKRAMİYE KAZANAN BİLET

Yarım bilet – 9201621

2 milyon liralık ikramiye İstanbul, Diyarbakır’dan biletlerini satın alan vatandaşımızın oldu.

5 MİLYON LİRA İKRAMİYE KAZANAN BİLET

İstanbul ,İstanbul, İzmir, İstanbul (Çeyrek bilet)

2551923

10 MİLYON LİRA İKRAMİYE KAZANAN BİLET

0798081- Çeyrek bilet

İstanbul, İstanbul, İzmir, Ankara

MİLLİ PİYANGO İKRAMİYE ÖDEMESİ NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte ikramiye kazanan vatandaşlar kazandıkları ikramiyeyi nereden tahsil edebileceğini araştırmaya başladı. Milli Piyango ikramiyesini tahsil etmek isteyen vatandaşlar, internet üzerinde “Milli Piyango ikramiyesi nereden alınır?” aramasını yapıyor.

Milli Piyango ikramiyelerinin tahsil birimleri, ikramiyenin büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Milli Piyango biletinin son 3 ( üç ) rakamına kadar isabet eden ikramiye tutarlarını Milli Piyango gezici ve sabit bayileri ödemek zorundadır.

Yılbaşı çekilişi için bilet kupürlerine bakılmaksızın, 1.000.000.- ( Bir milyon TL. ) ve daha büyük ikramiyeler, yıl içerisinde yapılacak diğer çekilişlere ait büyük ikramiye Genel Müdürlükçe, bunların altında kalan diğer ikramiyeler Milli Piyango Şube Müdürlüklerince ödenir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...