Tgrt Haber
23 Ocak 2020 09:58

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: Yunanistan, uluslararası hukuka uygun davranmalı

Milli Savunma Bakanı Akar: "Gayri askeri statüdeki 16 adayı anlaşmalara aykırı olarak silahlandıran Yunanistan, uluslararası hukuka uygun davranmalı." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: Yunanistan, uluslararası hukuka uygun davranmalı
hulusi akar

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ile Roketsan'ı ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı

Bakan Akar'ın açıklamalarından satır başları:

Bakan Akar, "Gayri askeri statüde ada olmasına rağmen bunlardan 16’sı anlaşmalara aykırı olarak silahlandırılmıştır. Yunanistan’dan uluslararası hukuka, imzaladığı anlaşmalara ve iyi komşuluk ilişkilerine göre davranmasını bekliyoruz" dedi.

TÜRK ASKERİNE LİBYA GÖREVİ
Libya'da bizim eğitim ve danışmanlık timimiz var diyen Bakan Akar, "Libyalı kardeşlerimizin eğitimi için gerekli desteği sağlıyor, danışmanlık hizmetlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

"BİNLERCE İNSAN ZEYTİN DALI VE FIRAT KALKANI BÖLGELERİNE KAÇMAYA ÇABALIYOR"
Bakan Akar, İdlib’de dün gece de yoğun hava saldırıları sonucunda binlerce insan kendilerini kurtarmak için Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı harekat bölgelerine kaçmak için çabaladığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...