Tgrt Haber
23 Temmuz 2022 10:19 - Güncelleme : 23 Temmuz 2022 10:26

Minibüs takla attı, içindeki işçiler yola savruldu: 2 ölü, 17 yaralı

Mardin’de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şoförü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Meydana gelen kazada biri 15, diğeri 20 yaşındaki iki kişi hayatını kaybederken minibüsteki 17 kişi ise yaralandı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Minibüs takla attı, içindeki işçiler yola savruldu: 2 ölü, 17 yaralı
servis,trafik kazası,mardin,işçi

Mardin Kızıltepe’de tarım işçilerini taşıyan minibüs takla attı. 2 kişinin öldüğü kazada 17 kişi yaralanırken yaralıların sağlık durumu hakkında henüz açıklama yapılmadı. Ölen kişilerin 15 ve 20 yaşlarında olması ise yürekleri sızlattı.

İŞÇİLER YOLA SAVRULDU

Sabah saat 05.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinden tarım işçilerini Kızıltepe'ye getiren minibüs Büyükboğaziye ve Beşik köyü arasında şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Şarampole devrilen araçta bulunan tarım işçileri yola savruldu.

KAZAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Olay yerine çok sayı sağlık ekibi ve jandarma sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk belirlemelerine göre olay yerinde 15 yaşındaki Furkan Kalemli ve 20 yaşındaki Hasret Kuş hayatını kaybederken 17 kişi ise yaralandı. Yaralılar Kızıltepe Devlet Hastanesi ve ilçedeki özel hastanelere kaldırıldı.

Olayda hayatını kaybeden Furkan Kalemli ve Hasret Kuş'un, Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı belirtildi. Olayla ilgili güvenlik güçlerinin incelemesi sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...