Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Haziran 2022 07:02 - Güncelleme : 25 Haziran 2022 07:06

Misafirliğe gittiği ev mezarı olacaktı! Balkona çıktığı anda üzerine kurşun yağdı

Adıyaman’da misafirliğe giden bir kişi, hava almak için evin balkonuna çıkınca üzerine kurşun yağdı. Pusu kuran kişiler tarafından ateş açılan kişi yaralanırken saldırganları yakalamak için çalışma başlatıldı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
adıyaman,silahlı saldırı

Adıyaman’da bir eve misafirliğe giden kişi, hava almak için balkona çıkınca kurşunların hedefi oldu. Dışarıyı izlerken kendisine pusu kuran kişiler tarafından kurşun yağdırılan M.Y. yaralanırken polisler, firari saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

‘4 KİŞİ’ İDDİASI

Merkez Mimar Sinan Mahallesi Arzumkent Caddesi üzerinde bulunan bir yakınına misafirliğe giden M.Y., isimli kişi, evin balkonuna çıkarak hava almak istedi. M.Y., balkondan dışarıyı izlediği esnada henüz kimlikleri tespit edilemeyen ve yaklaşık 4 şahsın olduğu iddia edilen kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

VURULDUĞUNU ANLAYINCA KAÇTILAR

Şahıslar, pusu kurdukları sokak içerisinden M.Y’nin bulunduğu balkona kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan M.Y., kanlar içerisinde yere yığıldı. M.Y’nin vurulduğunu anlayan şahıslar, araçlarına binerek olay yerinden hızla kaçtı. Daha sonra olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan M.Y., Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaşanan olaylar sonrası olay yerine gelen polis ekipleri ise olay yeri ve çevresinde incelemelerde bulundu. Polis ekipleri kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...