Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 May 2022 09:44 - Güncelleme : 25 May 2022 12:42

Misafirliğe gittiği evde dehşet saçtı: Eşini bıçakla, çocuklarını balkondan atarak öldürdü, intihar teşebbüsünde bulundu

Aksaray’da Afganistan uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi, eşini bıçaklayarak öldürdü. Ardından 3 ve 4 yaşlarındaki iki çocuğunu balkondan atan zanlı, son olarak kendisi de atladı. Anne ve 2 çocuğu hayatını kaybetti.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İHA / AA
aksaray,kadın cinayeti

Aksaray’da Afganistan uyruklu 35 yaşındaki bir adam, eşini bıçakla, 3 ve 4 yaşındaki iki çocuğunu ise balkondan atarak öldürdü. Cinayetlerin ardından kendisi de balkondan atlayarak intihara teşebbüs eden zanlı ağır yaralanırken anne ve çocuklarının ise hayatını kaybettiği belirlendi.

ZANLININ HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Dere Mahallesi Belediye Caddesi'ndeki evlerinde, 35 yaşındaki M.H.S., 26 yaşındaki eşi Gol Bibi S.'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Çocukları 4 yaşındaki Meryem S. ve 3 yaşındaki Merveh S'yi evin balkonundan atan M.H.S, daha sonra balkondan atladı.

Misafirliğe gittiği evde dehşet saçtı: Eşini bıçakla, çocuklarını balkondan atarak öldürdü, intihar teşebbüsünde bulundu

112 Acil Servis ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan anne ve iki çocuğu hayatını kaybetti. Babanın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

“BURAYA MİSAFİR OLARAK GELMİŞLER”

Mahallede kahvehane işleten Mustafa Kargın, sabah saatlerinde dükkanı açmaya geldiğinde baba ve iki çocuğunu beton zeminde yaralı gördüğünü belirterek, "Çocukları atmış, sonra kendi de atlamış. Yaralıları gördüm, üçü de yatıyordu, yaşıyorlardı. Sonra ambulans geldi, götürdü. Bu eve misafir olarak gelmiş. Dün gece yatmaya gelmişler. Burada oturmuyorlar. Burada akrabaları varmış, bir geceliğine yatmaya gelmişler." dedi.

Kaynak: İHA / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...