Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Haziran 2016 17:23

MİT de seri katilin peşine düştü

İstanbul ve Ankara’da 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay F.’ yi yakalamak için şüphelinin son olarak minibüsten inerken görüldüğü, Pendik Kaynarca’yı mercek altına aldı.

MİT de seri katilin peşine düştü
mit, seri katil,

Soruşturma sırasında polisin bilgisine başvurduğu bir kişinin, Atalay F.'nin kendisine "Hayat bir oyun. Oyunu ben kuruyorum. Bazı kişiler zaman zaman oyundan çıkıyor. Onlar için Game over oluyor" dediği öğrenildi. Öte yandan polis şüphelinin başka cinayet olaylarını da gerçekleştirmiş olabileceğini belirterek soruşturmayı derinleştirildi. Maltepe'de geçtiğimiz Şubat ayında bavul içinde bir kadın cesedi bulunmuş, ancak bugüne kadar yabancı uyruklu bir kadına ait olduğu tahmin edilen cesedin ne kimliği ne de kimin öldürdüğü tespit edilememişti.

BAVUL CESET TAŞIMAK İÇİN KÜÇÜK 

Polis tarafından şüpheliyi yakalamak için başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yetkililer önce bir bavulu taşırken görüntüleri, ardından aynı bavulla bir minibüste görüntülenen şüphelinin, bu görüntülerin kaçma anına ait olabileceği belirtildi. Bavulun içinde ceset bulunma ihtimalinin düşük olduğunu söyleyen yetkililer, bavulun ceset taşımak için çok küçük olduğunun tespit edildiğini söylediler. Şüphelinin öldürdüğü tarih öğretmenini gece saatlerinde başka bir yöntem kullanarak ormanlık alana atmış, ardından da bavulunu alarak kaçmış olabileceği üzerinde duruluyor.

ÖLDÜRDÜĞÜ EV SAHİBİNİ 6 AYDA 2 KEZ ARAMIŞ 

Tuzla'da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkci'yi öldüren ve daha sonra kayıplara karışan Atalay F'yle ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Soruşturmayı İstanbul polisi dışında, Ankara Emniyet Müdürlüğü, MİT'in de takip ettiği belirtildi. Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada Atalay F.'nin kullandığı cep telefonu numarasının dökümüne ulaşan polis, zanlının öldürdüğü Fatma Kayıkci'yle 6 ay içinde sadece iki kez görüştüğünü tespit etti.

KAYNARCA BÖLGESİ DİDİK DİDİK EDİLİYOR

Yapılan soruşturmada şüphelinin halen iletişim araçlarından uzak durduğu görüldü. Atalay F.'nin kredi kartı kullanmadığı , yakınlarını ankesörlü telefondan dahi aramadığı tespit edildi. Aramaların Şüphelinin olayın ardından elindeki bavulla minibüsten indiği, Kaynarca bölgesinde yoğunlaştırıldığı öğrenildi. Polisin bu bölgede ipucu bulmak için tüm güvenlik kamera görüntülerini inceleme altına aldığı öğrenildi.

BAŞKA CİNAYETLERİ DE OLABİLİR 

Olayla ilgili yapılan geniş çaplı soruşturmada polis bir yanda da seri katil profili çizen şüphelinin başka cinayet olaylarını da karışıp karışmadığını tespit etmeye çalışıyor. Bu cinayet dosyalarından birinin, geçtiğimiz Şubat ayında Maltepe, Cevizli'de bavul içinde bulunan bir kadın cesedi olayı olduğu belirtildi. Vatandaşlar tarafından ihbar edilen olayın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, bavul içinde bir kadın cesedi bulmuşlardı. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda yabancı uyruklu bir kadına ait olduğu tahmin edilen cesedin kimliği tespit edilemezken, şüphelisi de yakalanamamıştı. Bölgede meydana gelen faili meçhul dosyalarının da şüpheli Atalay F.'yle bir ilişkilerinin bulunup bulunmadığı araştırılıyor. Yetkililer, şüphelinin yasadışı yollarla yurt dışına çıkma ihtimalinin de aralarında bulunduğu her ihtimalin değerlendirildiğini soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğü öğrenildi.

Atalay F.'nin Yunanistan sınırındaki Edirne'de olduğu söylentisi üzerine polis alarma geçti. Kent merkezi ve ilçelerde polis ekipleri tüm otelleri kontrol ederken, görüldüğüne ilişkin çok sayıda asılsız ihbar yağdı.

EDİRNE ALARMDA

Tuzla'da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldürdüğü öne sürülen ve seri katil olduğu gerekçesiyle aranan Atalay F.'nin Yunanistan sınırında olan Edirne'nin İpsala İlçesi'nde görüldüğü söylentisi polis ekiplerini harekete geçirdi. Edirne Emniyet Müdürlüğü 'seri katil' olarak aranan şüphelinin yakalanması için fotoğraflarını tüm birimlere dağıttı. Özellikle İpsala, Meriç ve Keşan İlçesi'nde yoğunlaşan aramalarda polis ekipleri, tüm otelleri kontrol ederek işletmecilere şüphelinin fotoğraflı bilgisini verdi. Sınır kapıları da Atalay F.'nin gelme ihtimaline karşın uyarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...