Tgrt Haber
21 Ekim 2021 10:35

Son dakika! MİT'ten Metina'da iki nokta atışı: 5 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: MİT tarafından Irak'ın kuzeyindeki Metina'da gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda PKK/KCK mensubu 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Son dakika! MİT'ten Metina'da iki nokta atışı: 5 terörist öldürüldü
mit,metina,operasyon

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT), Irak'ın kuzeyindeki Metina'da gerçekleştirdiği çifte oprasyon ile PKK/KCK mensubu 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, MİT'in Irak'ın kuzeyindeki terör operasyonları sürüyor.

MİT'in Metina bölgesinde 7 Ekim ve 11 Ekim tarihlerinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 5 PKK/KCK mensubu terörist etkisiz hale getirildi.

"TEK BİR TERÖRİST KALMAYANA DEK..."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz ay konuştuğu Kastamonu'daki Polis Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni'nde, PKK'nın yurt içindeki bütün silahlı eleman sayısının 181'e indiğini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından hız kesmeden devam eden operasyonlarda çok sayıda terörist etkisiz hale getirilirken, 'tek bir terörist kalmayana dek' mücadelenin devam edeceği sıklıkla vurgulanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...