Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Aralık 2021 16:22

Son dakika! MSB duyurdu: 4 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı tarafından, MİT ve TSK'nın gerçekleştirilen ortak operasyonlarda 4 PKK'lı terörist öldürüldüğü açıklandı.

Son dakika! MSB duyurdu: 4 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika,MİT,TSK,PKK,,Terörist,

Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabı Twitter'dan yapılan açıklamada, MİT ve TSK tarafından gerçekleştirilen ortak operasyon da bir, TSK tarafından Pençe Yıldırım bölgesinde olmak üzere 2 PKK'lı teröristin öldürüldüğü açıklandı. Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine yönelik saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 1 PKK/YPG’li terörist de Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi. Böylece bugün 4 terörist etkisiz hâle getirilmiş oldu.

SİHA'LAR TERÖRİSTLERİN TEPESİNDE

MSB'nin paylaşımında, "Irak’ın kuzeyindeki Pençe Yıldırım operasyon bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirilirken, TSK ve MİT’in koordineli çalışması sonucu Zap bölgesinde tespit edilen 1 PKK’lı terörist de SİHA operasyonu ile etkisiz hâle getirildi" denildi.

Son dakika! MSB duyurdu: 4 terörist etkisiz hale getirildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...