Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 May 2022 15:50 - Güncelleme : 31 May 2022 16:23

Son dakika! MİT ve TSK'dan Gara'da ortak operasyon: 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: MİT ve TSK'nın Gara'da bölgesinde düzenlediği ortak operasyonda, 4 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu. Fırat Kalkanı bölgesinde de öldürülen 5 teröristle birlikte bugün öldürülen terörist sayısı 9'a yükseldi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! MİT ve TSK'dan Gara'da ortak operasyon: 4 PKK'lı terörist öldürüldü
MİT,TSK,Operasyon,Gara,Terörist

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) yurt içinde ve dışında düzeneldiği operasyonlarda teröristler kaçacak delik arıyor. Yurt içinde Eren, yurt dışında Pençe operasyonları ile eli kanlı terör örgütü PKK'ya ağır darbe indiriliyor. MİT ve TSK'nın Gara bölgesinde düzenledği ortak operasyonda 4 PKK'lı terörist daha öldürüldü.

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA BİR DARBE DAHA

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, PKK/KCK'lı teröristlere yönelik Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde MİT ve TSK tarafından ortak operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 PKK/KCK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

FIRAT KALKANI'NDA DA 5 TERÖRİST 

Öte yandan  Milli Savunma Bakanlığı tarafından öğle saatlerinde yapılan açıklamada Fırat Kalkanı bölgesinde taciz açan 5 PKK'lı teröristin öldürüldüğü ifade edildi. Bakanlıktan yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

https://twitter.com/tcsavunma/status/1531584186380845056

Teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyoruz. Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 5 PKK/YPG'li terörist Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...