Tgrt Haber
11 Mart 2017 09:19

MİT'ten kanlı örgüte 3 ilçede operasyon

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlileri terör örgütü DHKP-C’ye yönelik 3 ilçede ortak operasyon düzenledi.

MİT'ten kanlı örgüte 3 ilçede operasyon
mit, dhkp-c, operasyon

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ile Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlileri terör örgütü DHKP-C’ye yönelik 3 ilçede ortak operasyon düzenledi.

Sultangazi, Okmeydanı ve Küçükçekmece’de önceden belirlenen 10 adrese eş zamanlı operasyonlarda E.E., S.K. ve S.C. yakalanarak gözaltına alındı. 3 kişi ifadesine başvurulmak üzere Vatan Caddesi’nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

ARANMALARI BULUNAN 3 KİŞİ... 

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyette yapılan incelemesinde E.E.’nin ’Terör örgütü propagandası yapmak’ suçundan, S.C.’nin ’Anayasal düzeni yıkmaya teşebbüs’ suçundan aranmasının bulunduğu belirlendi. S.K.’nın ise, terör örgütü DHKP-C ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında firari olarak arandığı tespit edildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...