Tgrt Haber
31 May 2021 16:05

MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi

Türkiye en son terörist etkisiz hale getirilene kadar operasyonlara devam ediyor. MSB'den yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist, SİHA'larımız tarafından etkisiz hale getirildi." denildi.

MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
MSB,SİHA,KUZEY IRAK,TERÖRİST

Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan açıklamada, "SİHA'larımız teröristlere darbe vurmaya devam ediyor. Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist SİHA'larımız tarafından etkisiz hale getirildi. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız aralıksız devam edecek." ifadeleri kullanıldı.

"ARAYIP BULUP YOK EDECEĞİZ"

Milli Savunma Bakanlığı, öğle saatlerinde yaptığı açıklamada Gara'ya operasyon yapıldığını duyurdu: Hangi deliğe girerlerse girsinler arayıp, bulup yok edeceğiz. TSK ve MİT'in koordineli çalışmasıyla Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...