Tgrt Haber
17 Ağustos 2022 09:58 - Güncelleme : 17 Ağustos 2022 11:29

Son dakika! MSB acı haberi duyurdu: Şehidimiz var

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Birecik/Şanlıurfa hududunda, 16 Ağustos 2022 tarihinde, teröristlerce yapılan havan tacizi sonucunda yaralanarak hastaneye Söz. Er Enes Gazi Özdemir'in yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak tarihinde şehit olduğunu duyurdu.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! MSB acı haberi duyurdu: Şehidimiz var
msb

Milli Savunma Bakanlığı, Birecik/Şanlıurfa hududunda, teröristlerce yapılan havan tacizi sonucunda yaralanarak hastaneye Söz. Er Enes Gazi Özdemir'in şehit olduğunu duyurdu.

"BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ"

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Birecik/Şanlıurfa hududunda, 16 Ağustos 2022 tarihinde, teröristlerce yapılan havan tacizi sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Topçu Söz. Er Enes Gazi Özdemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 17 Ağustos 2022 tarihinde şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1559796656668819456

ŞEHİT ATEŞİ YOZGAT'A DÜŞTÜ

Ali ve Ferdane Özdemir çiftinin 3 çocuğundan biri olan Piyade Sözleşmeli Er Enes Gazi Özdemir’in Yenidoğan Mahallesindeki baba ocağı Türk Bayraklarıyla donatıldı.

Son dakika! MSB acı haberi duyurdu: Şehidimiz var

Belediye ekipleri tarafından şehit evine bayraklar asılırken, bir ambulans ve sağlık ekipleri de şehidin evinde hazır bekletildi.

AMCASI 10 YIL ÖNCE ŞEHİT OLMUŞ

Şehit Özdemir’in amcası Hamdi Özdemir’in de 10 yıl önce şehit olduğu öğrenildi. Şehit Özdemir'in cenazesi, ikindi namazı sonrasında kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığında toprağa verilecek.

Son dakika! MSB acı haberi duyurdu: Şehidimiz var

Öte yandan Özdemir'in iki kardeşinin de sözleşmeli er olarak görev yaptığı öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...