Tgrt Haber
15 Ağustos 2022 15:33 - Güncelleme : 15 Ağustos 2022 15:44

Son dakika! MSB duyurdu: Pençe-Kilit'te 3 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Türk Silahlı Kuvvetleri, bölücü terör örgütü PKK'ya darbe vurmaya devam ediyor. MSB, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Gün içinde 3 terörist etkisiz hale getirildiği belirtilirken toplam sayı 6'ya yükselmiş oldu.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! MSB duyurdu: Pençe-Kilit'te 3 terörist etkisiz hale getirildi
MSB,teröriist,operasyon

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Hain saldırısı girişimleri ve ülkemize sızma girişimlerine hızlı bir şekilde karşılık veren Mehmetçik, teröristleri saklandıkları inlerinde tek tek etkisiz hale getiriyor.

Mehmetçik, gün içerisinde 6 teröristi etkisiz hale getirdi. Milli Savunma Bakanlığınca (MSB) yapılan en son açıklamada ise Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

'KARARLILIK' VURGUSU

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Terörü bitirmekte, milletimizi bu beladan kurtarmakta kararlıyız! Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi. En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1559154925187260418

SABAH SAATLERİNDE 3 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan 3 PKK/YPG'li terörist, ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hâle getirildi"

https://twitter.com/tcsavunma/status/1559078692932014080

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...