Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Haziran 2022 10:05 - Güncelleme : 10 Haziran 2022 11:12

Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya darbe üstüne darbe: Pençe Kilit'te 5 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK’lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya darbe üstüne darbe: Pençe Kilit'te 5 terörist öldürüldü
MSB,Terörist,Pençe Kilit,Operasyon,i

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve dışında eli kanlı terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. İnlerinde tek tek tespit edilen teröristler düzenlenen operasyonlarla etkisiz hale getiriliyor. Irak'ın kuzeyinde başarılı bir şekilde devam eden Pençe Kilit operasyonunda PKK'ya darbe üstüne darbe indiriliyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Pençe-Kilit bölgesinde 5 PKK'lı teröristin daha öldürüldüğü duyuruldu.

"MEHMETÇİĞİN NEFESİ TERÖRİSTLERİN ENSESİNDE"

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde! Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Terörle ve teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1535154752916430848

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...