Tgrt Haber
28 May 2022 23:39 - Güncelleme : 29 May 2022 00:07

Son dakika: Pençe-Kilit Harekatı'ndan acı haber: Şehidimiz var

Son dakika haberi: Pençe-Kilit Harekat alanında EYP patlaması sonucu Piyade Uzman Çavuş Hasan Çatal şehit düştü.

Son dakika: Pençe-Kilit Harekatı'ndan acı haber: Şehidimiz var
şehit,hasan çatal

Terör ötgütü PKK'ya ağır darbelerin indirildiği Pençe-Kilit Operasyonu'ndan bir acı haber daha geldi.  Teröristler tarafından döşenen EYP’nin patlaması sonucu Piyade Uzman Çavuş Hasan Çatal şehit düştü.

EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASIYDI

Acı haber, Konya’nın Ilgın ilçesi Esentepe Mahallesinde yaşayan şehidin ailesine ulaştı. Şehidin Esentepe Mahallesi'ndeki evine Türk bayrakları asıldı. Yakınları ve komşuları, taziye için eve akın etti. Şehit Hasan Çatal'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. 

Son dakika: Pençe-Kilit Harekatı'ndan acı haber: Şehidimiz var

Öte yandan, 26 Mayıs’ta eli kanlı teröristlerce acılan taciz ateşi sonrası Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Meral şehit oldu.

"ASİL MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLERİZ"

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada,

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...