Tgrt Haber
19 May 2022 08:50 - Güncelleme : 19 May 2022 10:24

Son dakika! MSB acı haberi duyurdu: Saldırıda yaralanan asker şehit düştü

Son dakika haberi: Zeytin Dalı Harekat bölgesinde geçen hafta teröristler tarafından düzenlenen saldırı sonucu yaralanan Piyade Uzman Onbaşı Haydar Şenel, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Son dakika! MSB acı haberi duyurdu: Saldırıda yaralanan asker şehit düştü
şehit,msb

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı harekat bölgesinde teröristlerce gerçekleştirilen havan saldırısı sonucu yaralanan Uzman Onbaşı Haydar Şenel'in tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "13 Mayıs'ta yaralanarak hastanede tedavi altına alınan Şenel, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.​​​​​​

https://twitter.com/tcsavunma/status/1527164918142754817

PKK'YA GENİŞ ÇAPLI OPERASYON

PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Elazığ İlinde “Eren Abluka-11 (Elazığ-Başak) Şehit J.Uzm.Çvş. Rıstam Çetin Operasyonu” başlatıldı.

Operasyonda; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 514 personel (37) operasyonel tim görev alıyor. Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka Operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor.

6 GÜN ÖNCE DE ŞEHİT HABERİ GELDİ

Öte yandan 13 Mayıs 2022 tarihinde Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristler tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir asker şehit olmuş, 3 asker de yaralanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...