Tgrt Haber
01 Ekim 2021 18:20

MSB paylaştı: Çelik kanatlı kartallar görev başında

Milli Savunma Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Akdeniz’de eğitim görevi için havalanan uçakların göğsümüzü kabartan görüntülerini paylaştı.

MSB paylaştı: Çelik kanatlı kartallar görev başında
MSB,,Milli Savunma Bakanlığı,

Milli Savuna Bakanlığı’nın sosyal medya hesabı Twittter’dan Akdeniz’de eğitim görevi için havalanan muharip ve destek uçaklarının görüntülerini paylaştı.

ÇELİK KARTALLARDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Çelik kanatlı kartallar görevinin başında odluğu belirtilen paylaşımda, “Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı çeşitli üslerden havalanan muharip ve destek uçaklarımızın katılımıyla Akdeniz bölgesinde eğitim görevi icra edildi” denildi.

Paylaşılan görüntüde, bir F-16 pilotunun son kontrollerini yapıp havalandığı anlara, Türk Silahlı Kuvvetlerinin havadaki gözü olarak nitelendirilen bir Awacs uçağının uçuşuna ve tanker uçaktan F-16'ya havada başarıyla yapılan yatık ikmaline yer verildi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...