Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Şubat 2020 09:49

MSB: Suriye'nin kuzeyinden kaçan 3 PKK/YPG'li terörist teslim oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinden kaçan 3 PKK/YPG'li teröristin Şanlıurfa ve Mardin'deki hudut karakollarına teslim olduğunu bildirdi.

MSB: Suriye'nin kuzeyinden kaçan 3 PKK/YPG'li terörist teslim oldu
Milli Savunma Bakanlığı

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Suriye'nin kuzeyinden kaçan 3 PKK/YPG'li terörist Şanlıurfa ve Mardin'deki hudut karakollarına teslim oldu." denildi.

Batman'da terör örgütünden kaçan 2 terörist teslim oldu

Valilikten yapılan açıklamada, terör örgütü PKK/KCK'nın eylem ve faaliyetlerinin açığa çıkarılması ve engellenmesine yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi. Açıklamada, "Silahlı terör örgütüne 2015 yılı içerisinde Batman'dan katılım yapan Ö.Ç, gayri resmi eşi Suriye uyruklu F.M ile İl Emniyet Müdürlüğüne teslim olmuştur. Örgüt üyeleri etkin pişmanlık kapsamında tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlar tarafından adli kontrol hükümleriyle serbest bırakılmışlardır." denildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...