Tgrt Haber
19 Ağustos 2021 15:01

Muğla'da korkutan deprem: 4,6 ile sallandı

AFAD'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgide, merkez üssü Muğla'nın Datça ilçesi olan 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi.

Muğla'da korkutan deprem: 4,6 ile sallandı
muğla,deprem,afad

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgide, Muğla'nın Datça ilçesinde, saat 14.26'da bir deprem meydana geldi. Büyüklüğü 4,6 olarak ölçülen sarsıntının, 15,02 kilometre derinlikte gerçekleştiği kaydedilirken depremin merkez üssünün Datça'ya uzaklığı ise 42,98 kilometre olarak ölçüldü.

Depreme ilişkin henüz olmusuz bir ihbar almadıklarını belirten yetkililer, Twitter üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında saat 14.26'da 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz."

"Geçmiş olsun Muğla. Datça ilçesi açıklarında meydana gelen #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır."

AFAD son depremleri görmek için tıklayın

KANDİLLİ RASATHANESİ son depremleri görmek için tıklayın

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...