Tgrt Haber
29 Ekim 2015 19:29

Muhalefet Gaziantep’te AK Parti’ye geçti

Gaziantep'te Ak Parti'ye katılımlar devam ediyor. Gaziantep'te HDP, CHP, MHP ve DP üyesi aileler AK Parti'ye geçti.

Muhalefet Gaziantep’te AK Parti’ye geçti
muhalefet, gaziantep, ak parti,

AK Parti'ye katılan aileler, AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları Mehmet Erdoğan ve Hakan Tanrıöver AK Parti Şahinbey İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kaplan ve Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger ile beraber Kahvelipınar Mahallesi'nde bir araya geldi. yapılan toplantıda ailelere AK parti rozetleri AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları Mehmet Erdoğan ve Hakan Tanrıöver tarafından takıldı.

"KANDİLİ MİLLİ SİLAHLAR VURUYOR"
Kahvelipınar'da bir kahvehanede gerçekleşen katılım programında konuşan Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, katılımların partiye, bölgeye ve ülkeye hayırlı olmasını diledi. Ülke üzerine oyunlar oynandığını ifade eden Erdoğan, milli sanayimiz geliştikçe, ürkiye üzerinde baskıların da giderek arttığını kaydetti. Kandil'i milli silahlarla vurulduğunu anlatan Erdoğan, "Türkiye saldırılara karşı cesurca, kararlı duruş sergiliyor. Kandili, Milli Harp sanayimizin ürettiği silahlarla yerle bir ediyoruz. Yabancı ülkelerden aldığımız silahları kullanmaya kalktığımızda 'kullanamazsınız' yönünde baskılar yapılıyor" dedi. Terörün her türlüsüne sergilenen ilkeli duruşun devam edeceğini kaydeden Erdoğan, "Coğrafyamızda hangi nedene dayanırsa dayansın ve kimden gelirse gelsin terörün karşısındaki ilkeli duruşumuzu sürdüreceğiz. Özellikle Milli Harp Sanayimizin rolü burada daha güçlü olacak. Bu duruş ve mücadelemizde hukukun üstünlüğünü temel alacak; güvenlik hizmetlerini şeffaflık, katılımcılık ve hesap verebilirliği artıracak mekanizmalarla daha fazla destekleyecek, vatandaşlarımızın güvenlik birimlerine olan güvenini daha da pekiştireceğiz. Bu bağlamda, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, özellikle kadın, çocuk, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın güvenlik hizmetlerine erişimini kolaylaştıran politikalarımızı uygulamaya devam edeceğiz"diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...