Tgrt Haber
14 Ekim 2019 12:23

Münbiç'e operasyon başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Münbiç'e gireceğiz" açıklamasının ardından sınırda operasyon talimatı bekleyen TSK ve SMO birlikleri, bulundukları güvenli bölgeden çıkış için son hazırlıklarını yapıyor.

Münbiç'e operasyon başlıyor
Münbiç,Barış Pınarı Harekatı

Türkiye'nin Suriye sınırında güvenli bölge oluşturmak amacıyla Fırat'ın doğusunda başlattığı Barış Pınarı Harekatı kapsamında nehrin batı tarafındaki Münbiç sınırında hazır bekleyen Türk askeri ve Suriye Milli Ordusu birlikleri, çıkış için son hazırlıklarını yapıyor.

Talimatı bekliyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Münbiç'e gireceğiz" açıklamasının ardından hazır bekleyen Mehmetçik ve SMO birlikleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat gelmesinin ardından bulundukları güvenli bölgeden Mümbiç'e doğru harekete geçecek.

Bölgeden fotoğraflar:

Münbiç'e operasyon başlıyorMünbiç'e operasyon başlıyorMünbiç'e operasyon başlıyorMünbiç'e operasyon başlıyorMünbiç'e operasyon başlıyorMünbiç'e operasyon başlıyorMünbiç'e operasyon başlıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...