Tgrt Haber
05 Ağustos 2022 13:55 - Güncelleme : 05 Ağustos 2022 15:00

Son dakika! Bakan Soylu duyurdu: Murat Karayılan'ın özel görev verdiği teröristler öldürüldü

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Murat Karayılan’ın özel görev verdiği 2 teröristin, görevi yerine getiremeden Ağrı Doğubayazıt’ta öldürüldüğünü duyurdu. Ayrıca Bakan Soylu, ABD Merkez Komutanlığı'nın (CENTCOM) teröristler için yayınladığı taziye mesajına da atıfta bulunarak, "Amerika yakında Karayılan için de bir taziye yayınlayacak; Meraklanmasın..." ifadelerini kullandı.

Son dakika! Bakan Soylu duyurdu: Murat Karayılan'ın özel görev verdiği teröristler öldürüldü
Süleyman Soylu,Terörist,PKK,Murat Karayılan

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör ötgütlerine yönelik verdiği mücadele hız kesmeden devam ediyor. Saklandıkları inlerinde tespit edilen teröristler gerçekleştirilen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü elebaşılarından Murat Karayılan'ın özel görevlendirdiği 2 teröristin, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde öldürüldüğünü duyurdu.

CENTCOM'UN TAZİYE MESAJINA ATIFTA BULUNDU: YAKINDA KARAYILAN İÇİN DE YAYINLAYACAK

Bakan Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Murat Karayılan’ın özel görev verdiği 2 terörist, görevi yerine getiremeden Ağrı Doğubayazıt’ta bugün, sarı torbaya girdi. Emniyet İstihbarat, PÖH ve Jandarma'daki Kahramanlarımıza tebrikler. Amerika yakında Karayılan için de bir taziye yayınlayacak; Meraklanmasın..." ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1555506115546431489

"KAZDIKLARI HENDEKLERE GÖMMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Öte yandan yurt dışında da terör örgütü PKK mensuplarına nefes aldırılmıyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan sabah saatlerinde yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 5 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyurulmuştu.

Bakanlığın açıklamasında, "Teröristlerin taciz atışları cezasız kalmıyor. Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 5 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Teröristleri kazdıkları hendeklere gömmeye devam edeceğiz!" ifadelerine yer verilmişti.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1555447439703908353

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...