Tgrt Haber
02 Temmuz 2021 19:29

Murat Övüç’ün oğlu serbest bırakıldı

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burak Can Övüç'ün otomobilinden evlere doğru rastgele ateş açtığı görüntüler sonrası gözaltına alındı. Burak Can Övüç adli makamlarca serbest bırakıldı

Murat Övüç’ün oğlu serbest bırakıldı
Murat Övüç,Burak Can Övüç

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün oğlu Burak Can Övüç geçtiğimiz günlerde araç ile seyir halindeyken tabanca ile rastgele ateş açtı. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Burak Can Övüç’e karşı büyük tepki geldi. Görüntülerin haber olmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde Burak Can Övüç, Silivri’de yakalanarak polis merkezine götürüldü. Şahsın evinde inceleme yapan ekipler, olayda kullanılan kurusıkı tabanca ile şarjör ve kurusıkı fişek ele geçirdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Burak Can Övüç, çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...