Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Aralık 2018 16:08

Murat Özdemir'in işkence ettiği Bahtiyar isimli papağan öldü

Murat Özdemir'in işkencesine maruz kalan papağan Bahtiyar'dan kötü haber geldi. Dün ameliyat edilen ve sağlık durumu kötüleşen Bahtiyar, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Murat Özdemir'in işkence ettiği Bahtiyar isimli papağan öldü
murat özdemir,papağan,bahtiyar,işkence,masterchef murat,,masterchef,

Bir televizyon programıyla tanınan Murat Özdemir'in işkence ettiği papağanın dizinde çıkık, başında da doku zedelenmesi oluşmuştu.

Dün İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi'nde ameliyat edilen papağının, gece saatlerinde sağlık durumu kötüleşti.

Gereken tüm müdahalelerin yapıldığı Bahtiyar isimli papağan, bu sabah öldü.

Uzun süre beslenemediği tahmin edilen papağanın kesin ölüm nedeni, yapılacak tıbbi incelemenin sonucunda belli olacak.

PAPAĞANA EZİYET EDİP SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞMIŞTI
Bir televizyon kanalında yayımlanan yemek yarışmasından diskalifiye edilen Murat Özdemir, sosyal medya hesabında papağanına yaptığı işkence görüntülerini paylaşmasının ardından Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

İfadesinin alınmasının ardından savcılığa sevk edilen Murat Özdemir serbest kalırken, savcılık akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için kendisini Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk etmişti.

Özdemir, akıl sağlığının tespiti için 21 gün hastaneye yatırılacak.

PARA CEZASI KESİLDİ

Öte yandan, Tarım ve Orman Bakanlığı 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Şube Müdürlüğü'nce, Özdemir hakkında 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu'nuna istinaden idari yaptırım kararı alındı.

Buna göre, Özdemir'e 5 bin 254 lira para cezası kesildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...