Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Mart 2016 14:41

Muş’ta canlı bomba yakalandı

Muş’ta eylem hazırlığındaki kadın canlı bomba yakalandı.

Muş’ta canlı bomba yakalandı
muş, canlı bomba,

Edinilen bilgiye göre, canlı bomba olarak eylem hazırlığında olan ve ülke genelinde aranan biri kadın iki terörist dün Muş’ta yakalandı. Bugün adli makamlara sevk edilen iki terörist, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Muş Valiliği ve adliye binalarının olduğu bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, şehirlerarası ve ilçe yol kontrolleri ise üst seviyelere çıkarıldı.
Konu ile ilgili Muş Valiliği’nden yapılan açıklamada ise “İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda PKK/KCK bölücü terör örgütü adına ‘Canlı Bomba’ eylemi yapabileceği istihbaratı alınan biri kadın olmak üzere iki kişi yapılan operasyonel çalışma neticesinde 23 Mart 2016 günü yakalanmıştır. Şahıslar 24 Mart 2016 günü çıkarıldığı adli makamlarca ‘silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundan tutuklanmıştır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı kesintisiz mücadelemiz sürdürülecektir” denildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...